JACK DOGGIES KOEKJES 3 ZAKJES €6,00


Hertog “Eigen Huismerk” brokken voor uw hond

Op deze pagina voor de hond informeren wij u over onze eigen merk brokken voor de hond die worden gemaakt onder een private label.

Wij beschikken over een ruim assortiment van 17 verschillende krokante, geëxtrudeerde brokken en diners van droge voeders voor de hond onder “Eigen HuisMerk” . Alle voorkomende soorten in ons “Eigen” assortiment komen afhankelijk van ras en leeftijd allemaal tegemoet aan de specifieke behoeften van uw hond. Welke soort het ook betreft, het zijn allemaal complete maar vooral ook gezonde maaltijden. Door jarenlange ervaring en een permanente kwaliteitsbewaking staan wij borg voor een uiterst goed product voor elk ras en van jong tot oud.


Jack Doggies koekjes voor de hond

Jack Doggies koekjes

Hertog party mix voor de hond

Hertog party mix

Kauwstaaf 20 cm voor de hond

Kauwstaaf 20 cm

Kauwstaaf 15 cm

Kauwstaaf 15 cm

Hondenkoekjes Jack Doggies 3 zakken
naar keuze van €6,00 voor €5,00
Hertog belonings-snoepjes 3 zakjes
van €6,00 voor €5,00
Kauwstaaf 20 cm 20 stuks €20,80Kauwstaaf 15 cm 50 stuks €17,50

Hertog “Eigen Huismerk” hondenvoer
Jan Hertog begon in 1953 met zijn bedrijf in diervoeders. In 1972 produceerde hij zijn eerste geperste brokken voor de hond onder de naam ZamZam[1]. Enkele jaren later gevolgd door een eigen diner. De jaren daar op volgend werden gekenmerkt door verschillende ontwikkelingen in de fabricage van droge hondenvoeders als krokante en geëxtrudeerde[2] brokken. Na al deze ontwikkelingen zijn wij van mening voldoende ervaring te hebben opgedaan. En te beschikken over voldoende kennis dat de kwaliteit van het eigen merk als zeer goed kan worden bestempeld. Inmiddels beschikken wij over een ruim assortiment van 15 verschillende krokante, geëxtrudeerde brokken en diners van droge hondenvoeders, onder Eigen HuisMerk”. Alle voorkomende soorten in ons “Eigen” assortiment komen afhankelijk van ras en leeftijd allemaal tegemoet aan de specifieke behoeften van uw hond. Welke soort het ook betreft, het zijn allemaal complete maar vooral ook gezonde maaltijden. Door jarenlange ervaring staan wij borg voor een uiterst goed product voor elk ras en van jong tot oud.

Bij ons geen duur ogende folieverpakking maar een doorzichtige zak zodat men zo kan zien wat men koopt. Door deze verpakkingmethode, een juist inkoopbeleid en beschikbare opslagcapaciteit, kunnen wij u een zeer goed product aanbieden tegen een scherpe prijs.

Bij ons geen folder of brochure met allerlei verhalen wat goed of slecht is voor de hond maar wel deskundig mondeling advies en gerichte service, ook als u niet tevreden bent over ons “Eigen Huismerk”.

[1] Betekent : leven brengende en gezondheid gevende

[2] Betekent : dat gemalen grondstoffen voor producten in een soort snelkookpan komen, hieraan wordt water toegevoegd en door hoge temperatuur en   wrijving in de extruders gaat het zetmeel voorkoken. Wanneer dit vervolgens door een matrijs gaat expanderen ze en krijgen brokken een open en luchtige structuur, met als resultaat een goed verteerbaar product. Is een volledig geëxpandeerde hondenbrok voor de volwassen hond. Deze krokante brok is zeer smaakvol en licht verteerbaar, geeft een vaste ontlasting en draagt zorg voor sterke tanden met een gezond tandvlees en een glanzende vacht.

Actie Dinobot in Rhenen

Dinobot €4,95

Aanbieding Heerlijke gedroogde buffel oren 10 st €7,95

Heerlijke gedroogde buffel oren. 10 st €7,95

Actie in Rhenen Kalfspoot

Kalfspoot €3,75

Superknook is een kniegewricht

Superknook €2,50

HERTOG KIP & RIJST BROKKEN VOOR DE HOND
Speciaal ontwikkeld voor honden welke geen zware inspanningen verrichten, traditioneel geperste brok op basis van kip, smaakvol, licht verteerbaar en minder volume en dus een lagere maagbelasting is daarom bij uitstek geschikt voor gezelschapshonden waarmee gespeeld en gewandeld wordt.
Eveneens zeer geschikt voor de slechte eters en kieskeurige honden.

HERTOG LAM & RIJST SENSITIVE BROKKEN VOOR DE HOND
Lam en Rijst is o.a. geschikt wanneer uw hond last heeft van diarree, maag en darmenproblemen (verteringsproblemen) en bij allergische voedingsproblemen met huidaandoeningen.
Het hoge aandeel lamsvlees en rijst heeft een positieve uitwerking op het voorkomen en het genezen van voedingsallergieën.
De Lam & Rijst brok staat garant voor een goede opbouw en de instandhouding van de botten en de tanden, goede gezondheid en een vitaal leven, gezonde en glanzende vacht, alsmede de optimaal functionerende organen en krachtige spieren.

Puppy Crocgeschikt vanaf 2 tot ca. 6-7 maanden1,5 kg €3,75 - 4 kg €7,50 - 10 kg €14,99
Junior Lam & Rijstgeschikt vanaf 6-7 maanden tot ca. 10-11 maanden1,5 kg €5,99 - 4 kg €11,99 - 10 kg €25,00
Junior Large Breedgeschikt vanaf 2 maanden voor alle grote rassen
Adult CrocbrokVoor alle rassen1,5 kg €2,99 - 4 kg €6,75 - 10 kg €11,50 - 15 kg €16,50
Adult Kip & Rijstzeer smaakvol en licht verteerbaar1,5 kg €3,50 - 4 kg €7,50 - 10 kg € 15,50 - 15 kg
Adult Kip & Rijst Minizeer smaakvol en licht verteerbaar voor de kleinere hond1,5 kg €3,99 - 4 kg €8,50 - 10 kg €17,99
Adult Lam & Rijstheeft een positieve uitwerking op voedingsallergieën1,5 kg €4,75 - 4 kg €9,99 - 10 kg €19,50 - 15 kg €28,50
Adult Lightbij overgewicht bevat minder vet1,5 kg €4,25 - 4 kg €8,50 - 15 kg €25,50
Adult Lam & Rijst Sensitivelicht verteerbaar en geschikt bij allergieën1,5 kg €4,99 - 4 kg €10,50 - 15 kg €32,50
Adult Large Breedgrotere en vierkante brok, geschikt voor alle grotere rassenvanaf 30 kg4 kg €8,50 - 15 kg €24,50
Adult Dinerop basis van granen, zet uit in de maag en geeft een volgevoel1,5 kg €3,90 - 4 kg €7,50 - 15 kg €17,50
Senior Crocbrokna verloop van tijd vetraagt de stofwisseling van uw hond enwordt hij tot de senioren gerekend1,5 kg €3,25 - 4 kg €6,50 - 10 kg €14,50 - 15 kg €19,90
Senior Lam & Rijstis smakelijk en zeer licht verteerbaar, dit product is zeergeschikt voor honden met spijsverteringsproblemen1,5 kg €4,50 - 4 kg €9,99 - 10 kg €19,99 - 15 kg €26,75
Sportbrokvoor honden met een verhoogde activiteit en dus meer energieverbruiken, bevat meer eiwitten en vetten, ook geschikt voor een te magere honddie aan moet komen5 kg €9,50 - 15 kg €22,50
ZamZam Premium Powertraditioneel geperste brok op basis van kip, smaakvol, lichtverteerbaar en minder volume en dus een lagere maagbelasting5 kg €8,99 - 20 kg €30,99
Hertog Crocmixeen 3-mix van krokante brokken5 kg €8,99 - 20 kg €27,50

Service
Wij adviseren bij het overgaan naar een ander merk of soort te beginnen met een kleinverpakking van 1.5 kg genoeg voor 3 à 4 dagen. Retourneren of ruilen indien u besluit voor een andere soort van ons eigen merk is bij ons geen probleem. Kijk ook eens naar de website van Prins Petfoods waarvan wij Kroondealer zijn. Dierproefvriendelijk en 100% natuurlijke voeding voor elke soort hond.

Wij kunnen ons voorstellen dat men soms twijfels heeft wanneer men moet of wilt overgaan naar een andere soort voeding. Ons deskundig personeel staat altijd voor u klaar, vraag hun om advies. 

Samen sporten met je hond, dat kan met de Beeztees Agility Hoepel Set. Door veel samen te sporten, wordt niet alleen jouw hond, maar ook jullie band super sterk. Agility training is daar ideaal voor. Bij Agility wordt een hindernisbaan afgelegd, waarbij je de baan zelf kan samenstellen.

Agility Hoepel Training

Agility Hoepel

Agility Slaom Training

Agility Slaom

Agility Tunnel

Agility Tunnel Small

Pettrailer tot 40kg

Pettrailer tot 40kg

Als parcour onderdeel is de Agility Hoepel Set een absolute topper. Deze set bestaat uit twee palen, een hoepel en een verstelbare band. Zo kan de hoogte aan worden gepast aan de grootte en het niveau van jouw hond. De hoepel set kan veilig worden vastgezet, door de meegeleverde haringen. Met deze hoepel set kun je altijd actief bezig zijn met jouw hond, waar en wanneer je maar wilt. Voor een gezonde en fitte hond!- Onderdeel van de Beeztees Agility items- Hoepel in hoogte verstelbaar Afmeting: diameter 60 cm€24,95Als parcour onderdeel is de Agility Slalom Set een absolute topper. Deze twaalf slalompaaltjes zorgen voor een leuk spelletje voor jouw hond, waarmee je jouw hond bovendien gezond en fit houdt. Om ervoor te zorgen dat de paaltjes niet omvallen, kun je deze vastzetten met de meegeleverde haringen. Met deze slalom paaltjes kun je altijd actief bezig zijn met jouw hond, waar en wanneer je maar wilt. Voor een gezonde en fitte hond!- Onderdeel van de Beeztees Agility items- Inclusief haringenAfmeting: 100 cm - 12ST €59,95Als parcour onderdeel is de Agility Tunnel een absolute topper. De tunnel kan aan de grond worden vastgemaakt, door de meegeleverde bevestigingsset. Hierdoor rolt de tunnel niet weg, als jouw hond er doorheen loopt. Met de Agility tunnel kun je actief bezig zijn met jouw hond, waar en wanneer je maar wilt. Voor een gezonde en fitte hond! - Onderdeel van de Beeztees Agility items- Verkrijgbaar in 2 verschillende maten Afmetingen:- S: 198x40x40 cm €22,95Geniet samen met jouw hond van een leuke uitstap met de fiets dankzij deze trendy en comfortabele Duvo+ Pet Trailer. De nylon Pet Trailer is voorzien van vlag, reflectoren en verluchtingsvensters. De trailer kan tot 40kg dragen.
-Makkelijk te bevestigen Inclusief veiligheidslus
-Tot 40kg en niet geschikt voor kinderen
-Totale afmeting: 126x71x88,5cm / afmeting hoes: 80x56,5x63cm
-Met vlag en reflectoren voor zichtbaarheid in verkeer
-Opvouwbaar om makkelijk te stockeren €139,95

Hondensnacks
Hondensnacks, welke hond is er niet dol op? De snacks zijn met name van toepassing om uw hond te belonen, maar natuurlijk mag uw hond ook wel eens verwend worden met heerlijke snacks. Naast dat honden er dol op zijn, zijn met name kauwstaven en -botten goed voor het schoon en verzorgd houden van het gebit van uw hond. Uw hond zal een heerlijke snack op zijn tijd als een ware beloning zien. Ons assortiment wisselt regelmatig om zo u en uw hond steeds opnieuw te verrassen. Hertog biedt een uitgebreid assortiment aan hondensnacks aan.
Hondensnacks: welke kan ik mijn hond geven?
Van nature hebben honden de behoefte om ergens op te kauwen. Dit komt door het feit dat honden alleen op deze manier hun gebit schoon kunnen houden.
Het is verstandig om verschillende snacks in huis te hebben zodat u voor het trainen/belonen een andere snack geeft dan voor de ontspanning.
Welke snacks u uw hond geeft, hangt onder meer af van zijn levensfase. Heeft u een pup, koop dan bij voorkeur speciale puppysnacks die de groei stimuleren. Voor de juiste gebitsverzorging kunt u daarnaast ook de tanden van uw hond poetsen.

Oeps, waar is de weegschaal?…
Het effect van snacks op het dagelijkse voedingspatroon
Snacks moeten altijd als extra gezien worden. Daarnaast is het van belang om uw hond met mate snacks te geven. Hierdoor blijft het bijzonder voor uw hond en blijft uw hond enthousiast. Wanneer u te ver gaat in het geven van snacks, kunt u overgewicht veroorzaken.
Compenseer de voeding van uw hond dus niet met snacks. Hondenvoeding biedt de voedingsstoffen die uw trouwe viervoeter nodig heeft. Breng de snacks die u geeft niet in mindering op de voeding van uw hond.
Weeg daarom uw hond ook regelmatig. Wanneer hij te zwaar wordt zonder enige medische aanleiding, verlaag dan het aantal snacks. Dit kan overgewicht aanzienlijk verminderen!
Snacks om mee te spelen
Om snacks in te zetten als afleiding voor uw hond, kunt u een perfect hondenspeeltje zoals de KONG aanschaffen. Dit is een speeltje met een holle binnenkant, gemaakt van ijzersterk rubber. De holte vult u met snoepjes of hondenvoeding. Door met de KONG te stuiteren, er in te bijten en met zijn tong te bewerken, krijgt uw hond de snoepjes te pakken. Urenlang speelplezier gegarandeerd voor uw hond!
Hondenspeelgoed vindt u bij de accessoires voor uw hond

Wat kost een hond:
De grootste kostenpost in het eerste levensjaar van een hond is meestal de aanschaf. Een hond uit het asiel kost gemiddeld zo’n 120 euro. Ga je voor een gezonde pup van een erkende fokker, reken je al snel zo’n 600 euro. Ook zijn er wat aankopen nodig voordat je een hond aanschaft. Denk bijvoorbeeld aan een riem, halsband, hondenmand of –kussen, voerbak, speeltjes, bortel/kam, autogordel enz. De kosten heb je dus helemaal zelf in de hand.

Dierenarts: Er zijn geen vaste prijzen voor de dierenarts. Maar vraag eerst de prijzen op voor een consult, chippen, inenten, ontwormen, ontvlooien en steriliseren/castratie.
Dagelijks: Hondenvoer en kauwbotten/snacks.
Eventuele andere kosten: Hondenbelasting, verzekering, verblijf pension, puppy training.
AL MET AL KOST DIT MIJ : Asielhond per paar circa €1200,- , Schoothond per jaar circa €2500,- , Rashond per jaar circa €3500,-

Zorg voor een honden bench
Je pup heeft een eigen plek in huis nodig waar ‘ie zich veilig voelt en tot rust kan komen. Kies de juiste hondenbench waar je pup voldoende ruimte heeft. Een te kleine bench kan voor je pup te beperkend voelen waardoor hij zich letterlijk gevangen voelt. Er moet voldoende ruimte zijn om aan een kant te rusten of spelen en een andere kant om echt te slapen. Laat je pup overdag niet langer dan twee uur in de bench: hij heeft immers veel energie en bewegingsvrijheid nodig. De bench is ook een goede manier om je pup zindelijk te maken. Je pup zal zijn eigen plek namelijk niet snel vuil willen maken en gaan piepen als ‘ie een behoefte moet doen. In de eerste dagen is het ook goed om beloningen of een snackbal in de bench te leggen waardoor je pup zich ook in de bench vermaakt. Stuur je pup nooit als straf in de bench. De bench moet een prettige en fijne plek voor je pup zijn.
Uiteraard hebben wij ook benchkleedjes voor de nog niet zindelijke pup en makkelijk uit te wassen. En een ruim assortiment aan benchmatjes voor de zindelijke hond.

Bench Economic Zwart voor de hond met 2 ingangen

Bench Economic Zwart

Bench Economic Zilver voor de hond met 2 ingangen

Bench Economic Zilver

Bench Premium Bruin voor de hond met 2 ingangen

Bench Premium Bruin

121x78x84 €86,99
109x69x75 €71,50
89x60x66 €54,99
78x55x61 €45,50
63x55x61 €32,99
121x78x84 €86,99
109x69x75 €71,50
89x60x66 €54,99
78x55x61 €45,50
71x52x61 €32,50
63x55x61 €32,99
49x36x40 €25,99
109x69x75 €87,50
89x60x66 €69,99
78x55x61 €49,99
63x55x61 €45,50