Op deze pagina informeren wij u o.a. over onze eigen merk voeding voor iedere kat, brokken die worden gemaakt onder een private label.

KRABPAAL GINA VAN €17,50 VOOR €12,50

Ontdek de kat bij Hertog Diervoeders

Met een kijk op ons eigen merk brokken voor de kat, en u bent een echte kattenliefhebber en heeft u alles over voor uw poes of kater, dan heeft dierenspeciaalzaak Hertog de juiste producten die daarbij kunnen helpen.

Bent u opzoek naar een krabpaal of een kattenbak dan hebben wij hier de juiste producten voor. Naast het normale assortiment bieden wij u ook speciale artikelen aan zoals kleding, slaapzakken, en nog veel meer. Raadpleeg ook eens onze apotheek voor allerlei bestrijdingsmiddelen en verzorgingsproducten. http://www.hertog-diervoeders-rhenen.nl/apotheek Kom gerust langs voor een breed en volledig assortiment accessoires voor katten.

Wij beschikken ook over een ruim apothekers assortiment waar alle benodigde artikelen voor de kat beschikbaar zijn.

Heeft uw kat specifieke wensen qua kattenbakvulling dan vindt u bij ons verschillende soorten kattenbakvulling die aan die specifieke eisen voldoen. Ook als u biologische kattenbakvulling wilt gebruiken.

Voeding is belangrijk en daarom verkopen wij alleen kwalitatieve kattenvoeding. Zo hebben wij onze private eigen private label dat een zeer goede prijs- kwaliteits verhouding heeft. Daarnaast beschikken wij ook over een breed assortiment van alle bekende merken. Geeft u liever kuipjes/blikjes of pouches van zeer goede kwaliteit dan hebben wij ook hier de juiste producten voor.

Bent u niet zeker welke voeding geschikt is voor uw kat, dan kunt u altijd bij één van onze specialisten terecht voor vragen en advies. Zie ook eens ons assortiment voor de kat in Veenendaal http://www.hertog-diervoeders.nl/kattencenter-nl

Wij zijn scherp in prijs en hebben wekelijks goeie acties en aanbiedingen!

Kattenspeeltje Happy Hoop aanbieding Rhenen

Kattenspeeltje Happy Hoop

Kattenspeeltje Training Wiel aanbieding Rhenen

Kattenspeeltje Training Wiel

Krabpaal Gina 60cm aanbieding Rhenen

Krabpaal Gina

Petlando Windowchiller matje voor op de vensterbank

Petlando Windowchiller

€9,49€6,99Van €16,95 voor €12,50Voor op de vensterbank €14,95

Waarom Hertog Eigen merk brokken voor de kat

Na jaren van onderzoek en opgedane ervaringen bieden wij, met de overtuiging van de kwaliteit, ons eigen merk voor honden- en kattenvoer aan. Dit assortiment bestaat uit 5 verschillende 5 kattenbrokken.

Hertog kitten:

Vanaf de geboorte tot 12 maanden ontwikkelt uw kitten zich volop. Het beenderstelsel, tanden, spieren en het verteringsstelsel worden gevormd. Daarom is een goede voeding juist in deze levensfase cruciaal voor een gezond en vitaal kattenleven.

Hertog kitten is er voor de start van een gezond en vitaal kattenleven en is een compleet voer voor kittens van alle rassen.  Hertog kitten bevat een optimale verhouding omega-3-  en -6 vetzuren voor een gezonde huid en vacht. De uitgebalanceerde samenstelling zorgt voor een optimale ontwikkeling van je kat en legt daarmee een stevige basis voor een gezond en vitaal kattenleven.

Naarmate katten ouder worden, veranderen de voedingsbehoeften.

Hertog Senior:

Hertog Senior is een volledige voeding voor katten vanaf 8 jaar.

Het verlaagde eiwit-, vet-, en mineralen- gehalte in de senior vermindert de belasting van de lever, nieren en het spijsverteringsstelsel. Dit verhoogt mogelijk de levensverwachting. Voor een vitale oude dag. De senior is een zeer smakelijke voeding op basis van lamsvlees en rijst.

Hertog 3-mix:

Volledige voeding voor de volwassen kat, licht verteerbaar en zeer smakelijk. Kat 3-Mix is een voeding vol variatie, met kip, wild en vis.

Hertog Indoor:

Binnenkatten zijn vaak wat minder actief en hebben daarom een lagere voedingsbehoefte. Het hoge eiwitgehalte zorgt dat de spieren intact blijven en het lagere vetgehalte helpt uw kat op gewicht te blijven.

Hertog Struviet:

Levert een positieve bijdrage aan het voorkomen van o.a. nier-, blaas en urinewegproblemen. Dit door een lager aandeel van eiwitten, vetten en mineralen speciaal afgestemd op het stofwisselingsproces voor de oudere katten.

Alle voorkomende soorten van ons eigen merk kattenbrokken zijn gericht op ras en leeftijd, zodat ze voldoen aan de specifieke behoeften van uw kat. De voeding die wij aanbieden zijn complete voedingen. Bij ons geen duur ogende folieverpakking maar een doorzichtige zak zodat men kan zien wat men koopt. Met ons inkoopbeleid en beschikbare opslagcapaciteit, kunt u rekenen op een zeer goed product tegen een scherpe prijs. Bij ons geen folder of brochure met allerlei verhalen wat goed of slecht is voor de hond maar wel deskundig mondeling advies en gerichte service, ook als u niet tevreden bent over ons “Eigen Huismerk”.

Prijslijst Hertog “Eigen HuisMerk” kattenbrokken

Kitten750 gr €2,991.5 kg €4,754 kg €9,9910 kg €19,99 
Kat 3-mix750 gr €2,951.5 kg €3,995 kg €9,9910 kg €15,7515kg €22,75
Senior750 g €3,501.5 kg €4,995kg €14,50
Indoor750 gr €3,991.5 kg €5,995kg €14,50
Struviet750 gr €4,991.5 kg €7,255 kg €18,50

Service

Wij kunnen ons voorstellen dat men soms twijfels heeft wanneer men moet of wilt overgaan naar een andere soort voeding. Ons deskundig personeel staat altijd voor u klaar, vraag hun om advies.

Wij adviseren bij het overgaan naar een ander merk of soort te beginnen met een kleinverpakking van 1.5 kg genoeg voor 3 à 4 dagen. Retourneren of ruilen indien u besluit voor een andere soort van ons eigen merk is bij ons geen probleem.


Kattenbak Romeo blijvend in prijs verlaagd

Kattenbak Romeo

Aanbieding Felix Pouch pak 12x100

Felix Pouch pak 12x100

Felix snoepjes blijvens in prijs verlaagd

Felix snoepjes

Petlando Windowchiller matje voor op de vensterbank

Petlando Windowchiller

Kattenbak Romeo van €15,95 voor €9,95Felix pouch alle soorten 12x100 gram.
3 pakken voor €9,99
Felix Snoepjes van €1,39 voor €0,99voor op de vensterbank €14,95

Prins Petfoods

Waarom zijn wij “Kroondealer” en kiezen wij voor Prins in de winkel.

Met name de filosofie achter het maken van hun producten, deze zijn nl. proefdiervrij.

Een compleet assortiment droogvoeding- en diepvriesvlees voor de hond.

Een compleet assortiment droogvoeding, diepvriesvlees en voedingssupplementen voor de kat.

De uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

De perfecte ondersteuning d.m.v. voorlichting en ondersteuning van het “Care-Team” naar de consument- en de winkelier toe. Daarom 14 tips voor een cool cat volgens Prins op deze link. https://www.prinspetfoods.nl/advies-en-info/veertien-tips-voor-een-cool-cat

Bijzondere kattenbakken

Aanbieding Kattenbak Hop-In

Kattenbak Hop-In

Ferplast Kattenbak Outdoor

Kattenbak Outdoor

Kattenbak Hoektoilet klein en groot

Kattenbak Hoek

Kattenbak Nestor Jumbo voor Maincoon

Kattenbak Nestor Jumbo

Kattenbak hop in. De hop in kattenbak is een kattenbak
met de ingang bovenin. Ideaal voor katten die staand plassen, achterstevoren plassen of vulling over de vloer verspreiden. Ook aanbevolen voor mensen met zowel honden als katten. Door de verhoogde randen kunnen de honden niet bij de kattenbakvulling,
en kunnen ze niet in de kattenbak komen. Kattenbakvulling die aan de pootjes hangt, valt door de kleine gaatjes wanneer de kat uit de Hop In stapt. €24,99
Ferplast kattenbak outdoor cosmic. Deze buiten kattenbak is handig voor alle buitenkatten die het buiten op een kattenbak willen doen. Omdat er aan de bovenzijde geen filter zit kan deze kattenbak ook buiten in de regen staan zonder dat de outdoor cosmic van binnen nat wordt. €37,95
Kattenbak hoek cosy corner. Afmetingen : 57 x 45,5 x 39 cm €22,99 Groot model EBI €35,00Kattenbak Nestor Jumbo Grijs/Wit. Een fraai gestroomlijnde supergrote
kattenbak genaamd Nestor Jumbo. Deze kattenbak is zeer handig schoon te maken doordat het binnenste gedeelte van de bovenzijde samen met het deurtje omhoog te klikken is zodat uw niet de gehele bovenkap eraf hoeft te halen om de kattenbak schoon te maken. Extra groot voor extra grote katten.
Afmeting: 66 x 48 x 46 cm. Kleur: grijs, wit. €37,95

Kattenbakvullingen

Bij ons vindt u een groot assortiment diverse soorten kattenbakvullingen die erg voordelig zijn geprijsd.

Biokat classic 20 kg1 st €8,75thuis voor 5st €43.75 regio Rhenen
Biocat fresh 20 kg1 st €8,99thuis voor 5st €44,95 regio Rhenen
Biocat micro fresh 14 kg1 st €9,95thuis voor 5st €49,75
Biocat micro classic 14 kg1 st €9,15thuis voor 5st €45,75
Sanicat ultr 15 ltr1 st €5,99thuis voor 5st €29,95 regio Rhenen
Sanicat extra 30 ltr1 st €5,99thuis voor 5st €29,95 regio Rhenen
Sanicat super 30 ltr1 st €9,50thuis voor 5st €47,50 regio Rhenen
Maxi absorbent 20 ltr1 st €5,49thuis voor 5st €27,50 regio Rhenen
Pets plus baby powder 15 ltr1 st €11,50
Javame houtkorrel 25 ltr1st €5,99
Duvo silica 15 ltr1st €17,00