GRATIS SNACKBAL VANAF 5 KG HERTOG EIGEN MERK KATTENVOEDING

Ontdek de kat bij Hertog Diervoeders
Met een kijk op ons eigen merk brokken voor de kat, en u bent een echte kattenliefhebber en heeft u alles over voor uw poes of kater, dan heeft dierenspeciaalzaak Hertog de juiste producten die daarbij kunnen helpen.

Bent u opzoek naar een krabpaal of een kattenbak dan hebben wij hier de juiste producten voor. Naast het normale assortiment bieden wij u ook speciale artikelen aan zoals kleding, slaapzakken, en nog veel meer. Raadpleeg ook eens onze apotheek want wij beschikken over een ruim assortiment aan allerlei bestrijdingsmiddelen en verzorgingsproducten. Kom gerust langs voor een breed en volledig assortiment accessoires voor katten.

Heeft uw kat specifieke wensen qua kattenbakvulling dan vindt u bij ons verschillende soorten kattenbakvulling die aan die specifieke eisen voldoen. Ook als u biologische kattenbakvulling wilt gebruiken.

Voeding is belangrijk en daarom verkopen wij alleen kwalitatieve kattenvoeding. Zo hebben wij onze private eigen private label dat een zeer goede prijs- kwaliteits verhouding heeft. Daarnaast beschikken wij ook over een breed assortiment van alle bekende merken. Geeft u liever kuipjes/blikjes of pouches van zeer goede kwaliteit dan hebben wij ook hier de juiste producten voor.

Bent u niet zeker welke voeding geschikt is voor uw kat, dan kunt u altijd bij één van onze specialisten terecht voor vragen en advies. 

Wij zijn scherp in prijs en hebben wekelijks goeie acties en aanbiedingen!

cattrack

cattrack blauw

Kattenspeeltje Training Wiel aanbieding Rhenen

Kattenspeeltje Training Wiel

Krabpaal Gina 60cm aanbieding Rhenen

Krabpaal Gina

Petlando Windowchiller matje voor op de vensterbank

Petlando Windowchiller

€6,99€6,99€14,50Voor op de vensterbank €14,95

Waarom Hertog Eigen merk brokken voor de kat
Na jaren van onderzoek en opgedane ervaringen bieden wij, met de overtuiging van de kwaliteit, ons eigen merk voor honden- en kattenvoer aan. Dit assortiment bestaat uit 5 verschillende 5 kattenbrokken.

Hertog kitten:
Vanaf de geboorte tot 12 maanden ontwikkelt uw kitten zich volop. Het beenderstelsel, tanden, spieren en het verteringsstelsel worden gevormd. Daarom is een goede voeding juist in deze levensfase cruciaal voor een gezond en vitaal kattenleven.

Hertog kitten is er voor de start van een gezond en vitaal kattenleven en is een compleet voer voor kittens van alle rassen.  Hertog kitten bevat een optimale verhouding omega-3-  en -6 vetzuren voor een gezonde huid en vacht. De uitgebalanceerde samenstelling zorgt voor een optimale ontwikkeling van je kat en legt daarmee een stevige basis voor een gezond en vitaal kattenleven.

Naarmate katten ouder worden, veranderen de voedingsbehoeften.

Hertog Senior:
Hertog Senior is een volledige voeding voor katten vanaf 8 jaar.
Het verlaagde eiwit-, vet-, en mineralen- gehalte in de senior vermindert de belasting van de lever, nieren en het spijsverteringsstelsel. Dit verhoogt mogelijk de levensverwachting. Voor een vitale oude dag. De senior is een zeer smakelijke voeding op basis van lamsvlees en rijst.

Hertog 3-mix:
Volledige voeding voor de volwassen kat, licht verteerbaar en zeer smakelijk. Kat 3-Mix is een voeding vol variatie, met kip, wild en vis.

Hertog Indoor:
Binnenkatten zijn vaak wat minder actief en hebben daarom een lagere voedingsbehoefte. Het hoge eiwitgehalte zorgt dat de spieren intact blijven en het lagere vetgehalte helpt uw kat op gewicht te blijven.

Hertog Struviet:
Levert een positieve bijdrage aan het voorkomen van o.a. nier-, blaas en urinewegproblemen. Dit door een lager aandeel van eiwitten, vetten en mineralen speciaal afgestemd op het stofwisselingsproces voor de oudere katten.

Alle voorkomende soorten van ons eigen merk kattenbrokken zijn gericht op ras en leeftijd, zodat ze voldoen aan de specifieke behoeften van uw kat. De voeding die wij aanbieden zijn complete voedingen. Bij ons geen duur ogende folieverpakking maar een doorzichtige zak zodat men kan zien wat men koopt. Met ons inkoopbeleid en beschikbare opslagcapaciteit, kunt u rekenen op een zeer goed product tegen een scherpe prijs. Bij ons geen folder of brochure met allerlei verhalen wat goed of slecht is voor de hond maar wel deskundig mondeling advies en gerichte service, ook als u niet tevreden bent over ons “Eigen Huismerk”.

Prijslijst Hertog “Eigen HuisMerk” kattenbrokken

Kitten750 gr €3,501.5 kg €5,754 kg €12,9910 kg €24,99
Kat 3-mix750 gr €2,991.5 kg €4.995 kg €12,9910 kg €20.99
15 kg €29.99
Senior 750 gr €3,751.5 kg €6.505 kg €16,99
Indoor 750 gr €4.251.5 kg €7.505 kg €17,50
Struviet750 gr €4,991.5 kg €8.505 kg €19,99

Service
Wij kunnen ons voorstellen dat men soms twijfels heeft wanneer men moet of wilt overgaan naar een andere soort voeding. Ons deskundig personeel staat altijd voor u klaar, vraag hun om advies.

Wij adviseren bij het overgaan naar een ander merk of soort te beginnen met een kleinverpakking van 1.5 kg genoeg voor 3 à 4 dagen. Retourneren of ruilen indien u besluit voor een andere soort van ons eigen merk is bij ons geen probleem.

RC Wet instinctive 7+

RC Wet instinctive 7+ 12x85gr €12,99

RC Wet Kitten

RC Wet Kitten
12x85 gr €12,99

RC Wet Beauty

RC Wet Beauty 12x85gr €13,99

RC Wet Instinctive

RC Wet Instinctive 12x85gr €12,99

RC Wet Sterilised

RC Wet Sterilised 12x85gr €12,99

RC Wet Indoor Sterilised

RC Wet Indoor Sterilised en 7+, 12x85 gr €12,99

RC Wet Sensory Taste

RC Wet Sensory Taste, Feel of Smell12x85gr €13,99

RC Wet Ageing 12+

RC Wet Ageing 12+ 12x85gr €12,99

RC Wet Urinary

RC Wet Urinary 12x85gr €13,99

RC Wet Hairball

RC Wet Hairball 12x85gr €13,99

DE VOORDELEN VAN DROOG- EN NATVOEDING
ONDERSTEUNING URINEWEGEN – Natvoer is goed voor een verhoogde vochtopname door je kat. Haar urine wordt hierdoor dunner en minder geconcentreerd. De kans op blaasgruis neemt daardoor af.
ONDERSTEUNING GEZOND GEBIT – Over droogvoer wordt vaak gezegd dat het tandplak helpt tegengaan met een zogenaamd poetseffect. Dit voordeel bestaat, maar alleen bij brokjes met een speciale grootte, vorm en textuur. Zo’n brokje valt pas uiteen wanneer de tand de brok doorboord heeft.
ONDERSTEUNING SPIJSVERTERING – De voedingsvezels in droog- en natvoeding ondersteunen de spijsvertering en de darmflora. Daarnaast helpt het hoge vochtgehalte in natvoeding te droge ontlasting voorkomen.
SMAAKBELEVING – Is je kat een moeilijke eter, dan kan het helpen om droogvoeding met natvoeding te mengen. De geur van natvoer is vaak wat uitgesprokener. Dit bevordert de eetlust bij kieskeurige fijnproevers.
Hoe mix je?
Hoe je mixt en in welke verhouding hangt af van de voorkeur van je kat. Zo kun je natvoeding en droogvoeding afwisselen per dagdeel (’s ochtends droogvoer / ’s avonds natvoer), of je kunt de twee mengen in een gecombineerde maaltijd. Ook kan het zijn dat je kat opeens tijdelijk haar neus ophaalt voor een van beide soorten voeding. Volg haar dan gewoon hierin.

Dit is de selectie van de RC natvoeders die wij in het assortiment hebben. Wilt u meer informatie hierover, gebruik de onderstaande link.
Consumentenproducten voor katten – Royal Canin

krabmeubel flavie voor de katkrabpaal figo voor de katkrabpaal tanica voo de katkrabpaal classictree loona zwart
Het Beeztees krabmeubel Flavie is zeer compact,
maar voorziet toch in de slaap- en krabbehoefte van jouw kat.
Dit krabmeubel bestaat uit een krabpaal met plateau en
daarnaast een kattenhuisje. Dit meubel is gemaakt van vilt,
wat het een stoere en mooie uitstraling geeft. Het plateau
kan jouw kat gebruiken om alles in de gaten te houden of lekker uit te rusten. Ook in het huisje kan jouw kat lekker een dutje doen en zich even heerlijk terugtrekken na een hele middag krabben. - Gemaakt van vilt - 2 ligplekken Afmeting: 60x40x77 cm €74,99
Beeztees Krabmeubel Figo Grijs 50x50x92cm.
Van €104,00 voor €89,95
Beeztees Tanica - Krabpaal - Grijs - 35x35x82 cm
De Beeztees Tanica Krabpaal is een absolute topper!
Deze krabpaal is van alle gemakken voorzien.
Jouw kat kan lekker krabben, de nagels slijpen,
spelen en ook nog eens slapen of relaxen.
Dit stabiele krabmeubel heeft sisalpalen en is
verder afgewerkt met zacht pluche. Bovenin is een
zacht ligbed gemaakt voor
jouw kat. Vanaf hier kan jouw nieuwsgierige aagje
alles in de gaten houden, maar ook lekker een dutje doen. Productspecificaties: - Dikte paal: 7 cm - Dikte sisal: 5,1 mm
- Pluche kwaliteit: 480 g/m2 - Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren Afmeting: 35x35x82 cm. Ook verkrijgbaar in het bruin. Advies verkoopprijs €69,95, onze prijs €49,95
Krabpaal Classic Loonaa heeft een uniek hoekdesign,
ideaal als je ruimte wil besparen. Krabben, spelen en
slapen kan allemaal met deze leuke krabpaal; een stevige voetplaat, op de 1e verdieping zit een mooi kattenhuis waarin jouw kat zich lekker kan terugtrekken. De volgende verdiepingen zijn voorzien van ligplateau's. De bovenste plank is voorzien van speelballetje met elastiek. De sisalpalen hebben een dikte van 9 cm en zijn volledig verlijmd, de pluche is van stevige en zachte kwaliteit. €74,99

Is het aanschaffen van een kat duur?
Kosten kat: het eerste jaar: Als je een kitten aanschaft moet je rekening houden met een heel aantal dingen. Je zult een uitzet voor je kat aan moeten schaffen en je gaat voor een aantal standaard ingrepen naar je dierenarts. Heb je een al wat oudere kat van iemand overgenomen of uit een asiel gehaald, dan hoeft er maar één keer (ipv twee keer) gevaccineerd te worden, is chippen misschien al gedaan en is hij of zij misschien al gesteriliseerd of gecastreerd. Dan kun je die kosten uiteraard weglaten.
Aanschaf spulletjes: Reismandje, Mandje, Krabpaal, Speeltjes, Vlooienkammetje en tekentang, Voer en drinkbakjes, Kattenbak.
Medische kosten : Sterilisatie, castratie, vaccineren, consult, chippen, ontwormen en ontvlooien. Dit zijn de punten waar rekening mee moet worden gehouden.
Verzorging: Voeding. Een goede voeding lijkt heel erg duur, maar voorkomt een heleboel gezondheidsproblemen en betaalt zich daarom dubbel en dwars terug. Ook rekening houden met Snacks, Kattenbakgrit, Kattengras. Totale kosten vanaf €637,- voor het eerste jaar.
Totale kosten vanaf €347,- per jaar
Onvoorziene kosten: Naast deze standaard kosten kan er altijd iets gebeuren. Een ongeluk zit in een klein hoekje en een ziekte kun je helaas niet altijd voorzien. Houd er dan rekening mee dat de kosten soms behoorlijk kunnen oplopen. Zorg dat je een ruim gevuld potje hebt “voor het geval dat”. Mocht dat je niet lukken, dan kun je altijd overwegen om je kat te verzekeren.
Na deze hele opsomming is het gratis katje van de buren niet zo heel gratis meer.
Wilt u nog veel meer weten over alles wat met een kat te maken heeft download dan deze link licg.nl – Katten die u een compleet en totaal beeld  geeft met alles wat met een kat te maken heeft.

Bijzondere kattenbakken

moderna kattenbak

Nieuw in assortiment

Ebi kattenbak open
Kattenbak Hoektoilet klein en groot

Kattenbak Hoek

Kattenbak Nestor Jumbo voor Maincoon

Kattenbak Nestor Jumbo

MODERNA OPEN KATTENBAK
Moderna kattenbak Maryloo met rand is gemaakt van gerecycled kunststof.
Deze ultieme kattenbak is met gladde afgeronde randen.
De gemakkelijk op te pakken zijkanten bieden een veilige grip.
De Moderna kattenbak Maryloo is gemakkelijk schoon te maken met
een warm sopje. De kattenbak is BPA-vrij, niet-giftig en voor 98% van gerecycled plastic vervaardigd. Verwijderbare rand beschermt de kattenbakzakken. Verkrijgbaar vanaf volgende week in Spicy Coral (rood/wit), Aquarelle (blauw/wit) en Warm Gray (grijs/wit).
Afm. 22x39x50cm €9,99
Deze open EBI kattenbak Space van goede kwaliteit heeft een anti-mors randje zodat de kattenbakvulling steeds in de bak blijft, zelfs wanneer je kat schart in de korrels. De anti-slipvoetjes voorkomen dat de kattenbak verschuift.
€14,95
Kattenbak hoek cosy corner. Afmetingen : 57 x 45,5 x 39 cm €22,99 Groot model EBI €35,00Kattenbak Nestor Jumbo Grijs/Wit. Een fraai gestroomlijnde supergrote
kattenbak genaamd Nestor Jumbo. Deze kattenbak is zeer handig schoon te maken doordat het binnenste gedeelte van de bovenzijde samen met het deurtje omhoog te klikken is zodat uw niet de gehele bovenkap eraf hoeft te halen om de kattenbak schoon te maken. Extra groot voor extra grote katten.
Afmeting: 66 x 48 x 46 cm. Kleur: grijs, wit. €37,95


Almo natvoer maaltijden katALMO DAILY-MENU’S
De daily menu’s is de kattenvoer lijn bereid met de beste verse ingrediënten, ideaal voor pet food recepten. Dankzij de gevarieerde premium ingrediënten (rood en wit vlees, vis, eieren, groenten en rijst) stellen we iedere kat zijn voorkeur tevreden. Compleet natuurlijke mousse, paté met heerlijke stukjes vrij van conserveermiddelen en kleurstoffen. Dailymenu bevat een selectie gecertificeerde biologische recepten: alle ingrediënten komen vanuit de biologische agricultuur. We hebben 16 verschillende soorten €0,59 per blikje.
LEGEND MENU’S
Deze menu’s zijn vrij van conserveringsmiddelen en kleurstoffen.
Beschikbaar in 25 verschillende smaken, Almo Nature Legend is bereid met het beste wit vlees, vis, kaas, fruit en groenten bewaard in hun eigen bouillon, zodat alle micronutriënten erin behouden blijven en een klein percentage van de rijst.
Met de variëteit van Almo Nature Legend voldoe je zelfs aan de meest veeleisende katten.
Almo Nature Legend is de veilige en traditionele keuze om uw kat een volledig natuurlijk voedsel van hoge kwaliteit aan te bieden.
Gemiddeld €1,25 per blikje – 10 blikjes €10,00

Kattenbakvullingen
Bij ons vindt u een groot assortiment aan diverse soorten kattenbakvullingen.

Biokat classic 18 ltr1 st €9,99Biokat classic 10 kg1 st €6,49
Biocat fresh 18 ltr1 st €10,50Biokat fresh 10kg1 st €7,50
Biocat micro fresh 14 kg1 st €9,95Biocat micro classic 14 kg1 st €9,15
Sanicat ultr 15 ltr1 st €6.50Pets plus baby powder 15 ltr1 st €11,50
Kittyfriend 30 ltr1 st €6,75Kittyfriend 10 ltr1 st €3,95
Maxi absorbent 20 ltr1 st €5,99Catsan 20 ltr1 st €12,50
Javame houtkorrel 25 ltr1st €7,25Javame houtkorrel 10 ltr1 st €3,99
Duvo silica 15 ltr1st €17,99Duvo Silica 5 ltr1st €7,50
Cats Best Plus 20 ltr1 st €16,99Litter Pearls 9,07 kg1 st doos €24,95
Vitakraft Magic Clean 5 ltr
1 st €7,99
Vitakraft magic Clean 8.4 ltr1 st €13,99
Premium Silica 5 ltr
1 st €7,50
Premium Silica 16 ltr1 st €17,99
Kattenbakgeur wild cherry 750gr
1 bus €7,99Kattenbakgeur alpine fresh 750gr1 bus €7,99
Kattenbakgeur wild cherry 750gr
Kattenbakgeur alpine fresh 750gr
1 bus €7,99

Silica kattenbakvulling

Premium silica kattenbakvulling
De duvoplus Silica is een super economisch en 100% natuurlijk en gebruiksvriendelijke product, en lichte kattenbakvulling gemaakt van silica gel. De korrels zorgen ervoor dat de urine direct geabsorbeerd wordt, waardoor de inhoud van de kattenbak altijd droog aanvoelt. Silica staat garant voor een hoog absorptievermogen en een optimale geurbestrijding. Urine en geurtjes worden in een paar seconden geneutraliseerd en bacteriën worden in de kern van de silica ingesloten. Bovendien zijn de korrels (extra) fijn en zacht en voelen ze daarom zeer zacht aan de gevoelige pootjes van je kat. Deze veilige en stofvrije kattenbakvulling is zeer geschikt voor katten en mensen met allergieën.

WAT U VOORAF MOET BEDENKEN BIJ DE AANSCHAF VAN EEN KAT HEB IK WEL DE TIJD EN DE AANDACHT VOOR EEN KAT

Katten zijn vredelievende huisdieren die voor vermaak en rust kunnen zorgen, daarmee zijn het de meest populaire huisdieren. Vaak wordt de aandacht en goede verzorging van de kat echter wel onderschat. Bent u klaar voor een kat in huis? Katten zijn razend populair in Nederland. De gezelschapsdieren zijn in enorm veel huishoudens terug te vinden als huisdier. Het hebben van een kat kan net als bij een hond een positieve invloed tot gevolg hebben voor uw gezondheid. Waar u wel rekening mee moet houden, is dat ook katten een goede opvoeding nodig hebben. Met name in de beginfase moet een kat sociaal om leren gaan met allerlei nieuwe situaties. Het is belangrijk om te kijken naar welk huisdier het best past bij uw (thuis)situatie. Een kitten (jonge kat) is natuurlijk waanzinnig schattig, maar de opvoeding ervan kost veel tijd. Dit is een intensief traject, onderschat dit nooit. Wanneer u niet voor een kitten wilt gaan, is het bezoeken van een asiel een goede optie. Jaarlijks zijn er duizenden katten die wachten op een nieuw baasje.


Rogz kattenmandenkattenmand babooligmand kat stuwartkattenmand ovaal grijs
Verkrijgbaar in het rood, groen, blauw en grijs. 48x35x8cm €21,99 - 56x39x13cm €27,99Kattenmand baboo grijs/paars 48x37x18cm €14,99
Ook in het grijs en zwart verkrijgbaar
ligmand Stuwart bruin van €14.99 voor €9,99kattenmand ovaal grijs
50 cm €11,50
60 cm €14,50
Ook verkrijgbaar in 50 cm lichtblauw en in het rose
bz ligmand thompsonbz kattenbed relaxbz kattenbed lambskinbz kattenbed mogina
Beeztees Thompson - Kattenmand - Grijs - Diam. 45 cm
De Beeztees Thompson kattenmand is een heerlijk zacht ligmandje voor jouw slaapkop. Deze kattenmand is aan de binnenkant afgewerkt met zacht pluche, wat zorgt voor extra slaapcomfort. De opstaande randen zorgen ervoor dat jouw kat hier heerlijk tegenaan kan kruipen. De buitenkant heeft een leuk geruit patroon, wat de mand een mooie uitstraling geeft. Al met al, een favoriet plekje voor jouw kat en voor jou een mooie mand om naar te kijken. Afmeting: diameter 45 cm €14,99
Beeztees Relax - Kattenmand - Pluche - Assorti - 46x39x9,5 cm
In de Beeztees Relax kattenmand kan jouw kat optimaal genieten. Dit pluche bedje is extra zacht en zorgt ervoor dat jouw kat ongestoord kan relaxen. De opstaande randen zorgen ervoor dat jouw kat zich hier heerlijk tegenaan kan krullen en een dutje kan doen. Afmeting: 46x39x9,5 cm €14,99
Grijs - Wit en bruin
Beeztees Lambskin - Kattenmand - Assorti - 45x40 cm
De Beeztees Lambskin kattenmand is de fijnste plek in huis voor jouw slaapkop. Dit kattenbedje is gemaakt van schapenvacht, waardoor het extra zacht aanvoelt voor jouw kat. Dit mandje heeft opstaande randen, waar jouw kat heerlijk tegenaan kan kruipen. Zowel de opstaande randen als super zachte schapenvacht, zorgen voor het ultieme slaapcomfort voor jouw kat. Afmeting: 45x40 cm €15,99
In het rose, groen, blauw en paars
Beeztees Mogina - Kattenmand - Pluche 45x37x18 cm
Lieve slaap, ik heb je nodig! Als dit het geval is, dan kan jouw kat goed terecht in de Beeztees Mogina Kattenmand. Deze mand is gemaakt van lekker zacht pluche met opstaande randen, zodat jouw kat extra lekker ligt. Deze mand blijft goed op zijn plaats liggen, omdat er gewerkt is met een anti-slip onderkant. Mocht de Mogina Kattenmand een beetje vies zijn geworden, dan kan je deze in zijn geheel uitwassen in de wasmachine op 30 graden. - Gemaakt van pluche - Antislip onderkant - Uitwasbaar op 30 graden in de wasmachine - Verkrijgbaar in
blauw/grijs en wit/grijs kleuren Afmeting: 45x37x17 cm €15,95 en de 55x50x20 cm €22,50

homepage kat