GRATIS SNACKBAL VANAF 5 KG HERTOG EIGEN MERK KATTENVOEDING

Ontdek de kat bij Hertog Diervoeders
Met een kijk op ons eigen merk brokken voor de kat, en u bent een echte kattenliefhebber en heeft u alles over voor uw poes of kater, dan heeft dierenspeciaalzaak Hertog de juiste producten die daarbij kunnen helpen.

Bent u opzoek naar een krabpaal of een kattenbak dan hebben wij hier de juiste producten voor. Naast het normale assortiment bieden wij u ook speciale artikelen aan zoals kleding, slaapzakken, en nog veel meer. Raadpleeg ook eens onze apotheek want wij beschikken over een ruim assortiment aan allerlei bestrijdingsmiddelen en verzorgingsproducten. Kom gerust langs voor een breed en volledig assortiment accessoires voor katten.

Heeft uw kat specifieke wensen qua kattenbakvulling dan vindt u bij ons verschillende soorten kattenbakvulling die aan die specifieke eisen voldoen. Ook als u biologische kattenbakvulling wilt gebruiken.

Voeding is belangrijk en daarom verkopen wij alleen kwalitatieve kattenvoeding. Zo hebben wij onze private eigen private label dat een zeer goede prijs- kwaliteits verhouding heeft. Daarnaast beschikken wij ook over een breed assortiment van alle bekende merken. Geeft u liever kuipjes/blikjes of pouches van zeer goede kwaliteit dan hebben wij ook hier de juiste producten voor.

Bent u niet zeker welke voeding geschikt is voor uw kat, dan kunt u altijd bij één van onze specialisten terecht voor vragen en advies. 

Wij zijn scherp in prijs en hebben wekelijks goeie acties en aanbiedingen!

Kattenspeeltje Happy Hoop aanbieding Rhenen

Kattenspeeltje Happy Hoop

Kattenspeeltje Training Wiel aanbieding Rhenen

Kattenspeeltje Training Wiel

Krabpaal Gina 60cm aanbieding Rhenen

Krabpaal Gina

Petlando Windowchiller matje voor op de vensterbank

Petlando Windowchiller

€9,49€6,99Van €16,95 voor €12,50Voor op de vensterbank €14,95

Waarom Hertog Eigen merk brokken voor de kat
Na jaren van onderzoek en opgedane ervaringen bieden wij, met de overtuiging van de kwaliteit, ons eigen merk voor honden- en kattenvoer aan. Dit assortiment bestaat uit 5 verschillende 5 kattenbrokken.

Hertog kitten:
Vanaf de geboorte tot 12 maanden ontwikkelt uw kitten zich volop. Het beenderstelsel, tanden, spieren en het verteringsstelsel worden gevormd. Daarom is een goede voeding juist in deze levensfase cruciaal voor een gezond en vitaal kattenleven.

Hertog kitten is er voor de start van een gezond en vitaal kattenleven en is een compleet voer voor kittens van alle rassen.  Hertog kitten bevat een optimale verhouding omega-3-  en -6 vetzuren voor een gezonde huid en vacht. De uitgebalanceerde samenstelling zorgt voor een optimale ontwikkeling van je kat en legt daarmee een stevige basis voor een gezond en vitaal kattenleven.

Naarmate katten ouder worden, veranderen de voedingsbehoeften.

Hertog Senior:
Hertog Senior is een volledige voeding voor katten vanaf 8 jaar.
Het verlaagde eiwit-, vet-, en mineralen- gehalte in de senior vermindert de belasting van de lever, nieren en het spijsverteringsstelsel. Dit verhoogt mogelijk de levensverwachting. Voor een vitale oude dag. De senior is een zeer smakelijke voeding op basis van lamsvlees en rijst.

Hertog 3-mix:
Volledige voeding voor de volwassen kat, licht verteerbaar en zeer smakelijk. Kat 3-Mix is een voeding vol variatie, met kip, wild en vis.

Hertog Indoor:
Binnenkatten zijn vaak wat minder actief en hebben daarom een lagere voedingsbehoefte. Het hoge eiwitgehalte zorgt dat de spieren intact blijven en het lagere vetgehalte helpt uw kat op gewicht te blijven.

Hertog Struviet:
Levert een positieve bijdrage aan het voorkomen van o.a. nier-, blaas en urinewegproblemen. Dit door een lager aandeel van eiwitten, vetten en mineralen speciaal afgestemd op het stofwisselingsproces voor de oudere katten.

Alle voorkomende soorten van ons eigen merk kattenbrokken zijn gericht op ras en leeftijd, zodat ze voldoen aan de specifieke behoeften van uw kat. De voeding die wij aanbieden zijn complete voedingen. Bij ons geen duur ogende folieverpakking maar een doorzichtige zak zodat men kan zien wat men koopt. Met ons inkoopbeleid en beschikbare opslagcapaciteit, kunt u rekenen op een zeer goed product tegen een scherpe prijs. Bij ons geen folder of brochure met allerlei verhalen wat goed of slecht is voor de hond maar wel deskundig mondeling advies en gerichte service, ook als u niet tevreden bent over ons “Eigen Huismerk”.

Prijslijst Hertog “Eigen HuisMerk” kattenbrokken

Kitten750 gr €2,991.5 kg €4,994 kg €10.5010 kg €21.50 
Kat 3-mix750 gr €2,991.5 kg €4.255 kg €10.5010 kg €16.9915kg €23.99
Senior750 gr €3,501.5 kg €4,995kg €14,99
Indoor750 gr €3,991.5 kg €5,995kg €14,99
Struviet750 gr €4,991.5 kg €7,255 kg €18,50

Service
Wij kunnen ons voorstellen dat men soms twijfels heeft wanneer men moet of wilt overgaan naar een andere soort voeding. Ons deskundig personeel staat altijd voor u klaar, vraag hun om advies.

Wij adviseren bij het overgaan naar een ander merk of soort te beginnen met een kleinverpakking van 1.5 kg genoeg voor 3 à 4 dagen. Retourneren of ruilen indien u besluit voor een andere soort van ons eigen merk is bij ons geen probleem.


krabmeubel flavie voor de katkrabpaal figo voor de katkrabpaal tanica voo de katkrabpaal classictree loona zwart
Het Beeztees krabmeubel Flavie is zeer compact,
maar voorziet toch in de slaap- en krabbehoefte van jouw kat.
Dit krabmeubel bestaat uit een krabpaal met plateau en
daarnaast een kattenhuisje. Dit meubel is gemaakt van vilt,
wat het een stoere en mooie uitstraling geeft. Het plateau
kan jouw kat gebruiken om alles in de gaten te houden of lekker uit te rusten. Ook in het huisje kan jouw kat lekker een dutje doen en zich even heerlijk terugtrekken na een hele middag krabben. - Gemaakt van vilt - 2 ligplekken Afmeting: 60x40x77 cm €74,99
Beeztees Krabmeubel Figo Grijs 50x50x92cm.
Van €104,00 voor €89,95
Krabmeubel Tanica €49,95Krabpaal Classic Loonaa heeft een uniek hoekdesign,
ideaal als je ruimte wil besparen. Krabben, spelen en
slapen kan allemaal met deze leuke krabpaal; een stevige voetplaat, op de 1e verdieping zit een mooi kattenhuis waarin jouw kat zich lekker kan terugtrekken. De volgende verdiepingen zijn voorzien van ligplateau's. De bovenste plank is voorzien van speelballetje met elastiek. De sisalpalen hebben een dikte van 9 cm en zijn volledig verlijmd, de pluche is van stevige en zachte kwaliteit. €74,99

Prins Petfoods
Waarom zijn wij “Kroondealer” en kiezen wij voor Prins in de winkel.
– Met name de filosofie achter het maken van hun producten, deze zijn nl. proefdiervrij.
– Een compleet assortiment droogvoeding- en diepvriesvlees voor de hond.
– Een compleet assortiment droogvoeding, diepvriesvlees en voedingssupplementen voor de kat.
– De uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

De perfecte ondersteuning d.m.v. voorlichting en ondersteuning van het “Care-Team” naar de consument- en de winkelier toe. Daarom 14 tips voor een cool cat volgens Prins op deze link. https://www.prinspetfoods.nl/advies-en-info/veertien-tips-voor-een-cool-cat

Bijzondere kattenbakken

Aanbieding Kattenbak Hop-In

Kattenbak Hop-In

Ebi kattenbak open
Kattenbak Hoektoilet klein en groot

Kattenbak Hoek

Kattenbak Nestor Jumbo voor Maincoon

Kattenbak Nestor Jumbo

Kattenbak hop in. De hop in kattenbak is een kattenbak
met de ingang bovenin. Ideaal voor katten die staand plassen, achterstevoren plassen of vulling over de vloer verspreiden. Ook aanbevolen voor mensen met zowel honden als katten. Door de verhoogde randen kunnen de honden niet bij de kattenbakvulling,
en kunnen ze niet in de kattenbak komen. Kattenbakvulling die aan de pootjes hangt, valt door de kleine gaatjes wanneer de kat uit de Hop In stapt. €24,99
Deze open EBI kattenbak Space van goede kwaliteit heeft een anti-mors randje zodat de kattenbakvulling steeds in de bak blijft, zelfs wanneer je kat schart in de korrels. De anti-slipvoetjes voorkomen dat de kattenbak verschuift.
€14,95
Kattenbak hoek cosy corner. Afmetingen : 57 x 45,5 x 39 cm €22,99 Groot model EBI €35,00Kattenbak Nestor Jumbo Grijs/Wit. Een fraai gestroomlijnde supergrote
kattenbak genaamd Nestor Jumbo. Deze kattenbak is zeer handig schoon te maken doordat het binnenste gedeelte van de bovenzijde samen met het deurtje omhoog te klikken is zodat uw niet de gehele bovenkap eraf hoeft te halen om de kattenbak schoon te maken. Extra groot voor extra grote katten.
Afmeting: 66 x 48 x 46 cm. Kleur: grijs, wit. €37,95

Kattenbakvullingen
Bij ons vindt u een groot assortiment diverse soorten kattenbakvullingen die erg voordelig zijn geprijsd.

Biokat classic 20 kg1 st €8,75thuis voor 5st €43.75 regio Rhenen
Biocat fresh 20 kg1 st €8,99thuis voor 5st €44,95 regio Rhenen
Biocat micro fresh 14 kg1 st €9,95thuis voor 5st €49,75
Biocat micro classic 14 kg1 st €9,15thuis voor 5st €45,75
Sanicat ultr 15 ltr1 st €5,99thuis voor 5st €29,95 regio Rhenen
Sanicat extra 30 ltr1 st €5,99thuis voor 5st €29,95 regio Rhenen
Sanicat super 30 ltr1 st €9,50thuis voor 5st €47,50 regio Rhenen
Maxi absorbent 20 ltr1 st €5,49thuis voor 5st €27,50 regio Rhenen
Pets plus baby powder 15 ltr1 st €11,50
Javame houtkorrel 25 ltr1st €5,99
Duvo Silica 5 ltr1st €5,99
Duvo Silica 5 ltr Lavendel1st €6,99
Duvo silica 15 ltr1st €17,00

Is het aanschaffen van een kat duur?
Kosten kat: het eerste jaar: Als je een kitten aanschaft moet je rekening houden met een heel aantal dingen. Je zult een uitzet voor je kat aan moeten schaffen en je gaat voor een aantal standaard ingrepen naar je dierenarts. Heb je een al wat oudere kat van iemand overgenomen of uit een asiel gehaald, dan hoeft er maar één keer (ipv twee keer) gevaccineerd te worden, is chippen misschien al gedaan en is hij of zij misschien al gesteriliseerd of gecastreerd. Dan kun je die kosten uiteraard weglaten.
Aanschaf spulletjes: Reismandje, Mandje, Krabpaal, Speeltjes, Vlooienkammetje en tekentang, Voer en drinkbakjes, Kattenbak.
Medische kosten : Sterilisatie, castratie, vaccineren, consult, chippen, ontwormen en ontvlooien. Dit zijn de punten waar rekening mee moet worden gehouden.
Verzorging: Voeding. Een goede voeding lijkt heel erg duur, maar voorkomt een heleboel gezondheidsproblemen en betaalt zich daarom dubbel en dwars terug. Ook rekening houden met Snacks, Kattenbakgrit, Kattengras. Totale kosten vanaf €637,- voor het eerste jaar.
Totale kosten vanaf €347,- per jaar
Onvoorziene kosten: Naast deze standaard kosten kan er altijd iets gebeuren. Een ongeluk zit in een klein hoekje en een ziekte kun je helaas niet altijd voorzien. Houd er dan rekening mee dat de kosten soms behoorlijk kunnen oplopen. Zorg dat je een ruim gevuld potje hebt “voor het geval dat”. Mocht dat je niet lukken, dan kun je altijd overwegen om je kat te verzekeren.
Na deze hele opsomming is het gratis katje van de buren niet zo heel gratis meer.