GRAANVRIJE HONDENWORSTEN : KIP-LAM EN KALKOEN NU €2,00

 

prins logo

 

 

VOOR MEER INFORMATIE OVER PRINS-PETFOODS KLIK OP DE ONDERSTAANDE LINK.

https://www.prinspetfoods.nl/onze-producten/hond

 

De voordelen van Prins NatureCare voor de hond
# 100% natuurlijke ingrediënten #GraanvrijZalmolie voor een glanzende vacht #Ongeopend houdbaar buiten de koeling
# Volledige voeding ter variatie op de huidige voeding.
# Ideaal voor tijdens de training # Inuline voor een goede darmflora # Geschikt voor alle honden, van pup tot senior
# Monoprotein: keus uit de smaken kip, lam of kalkoen
# 70% vlees of gevogelte

Verschil geëxtrudeerde en geperste hondenbrokken
Er is veel verschil tussen verspillende hondenbrokmerken. Dat de ingrediënten verschillen weten veel mensen wel, maar wist je dat er ook drie verschillende bereidingswijzen zijn? Over het algemeen zijn brokken geëxpandeerd, geëxtrudeerd of geperst. Het ene bereidingsproces is niet perse beter dan het andere. Iedere hond is anders, en welk hondenbroktype het beste is hangt van je hond af. Wel wordt er aangeraden om niet verschillend verwerkte brokken te mengen. Brokken met verschillende bereidingsprocessen worden op verschillende manier door de hondenmaag verteerd. Mengen kan hierdoor tot last van de maag leiden.

Geëxtrudeerde brokken
Geëxtrudeerd brok wordt op hoge temperatuur verhit, in ieder geval boven de honderd graden Celsius. De ingrediënten zetten uit waardoor een krokant brok ontstaat. Dit type brok stimuleert kauwen. In de maag zuigen deze brokken zich vol.

Geperste brokken + voor- en nadelen van de brokken
Geperst brok wordt op een veel lagere temperatuur verhit, in ieder geval onder de vijfenzeventig graden Celsius. Zoals de naam al zegt worden ze samen geperst waardoor het volume af neemt. Vaak hebben deze brokken een groter percentage aan koolhydraten zoals granen. In de maag zinken de brokken en vallen ze uit elkaar.
De voordelen van Prins ProCare
1.Geconcentreerde voeding met een lagere maagbelasting, zeer geschikt voor sportieve honden.
2.De hoge verteerbaarheid zorgt voor minder ontlasting.
3.Ingrediënten van hoge kwaliteit als gevogelte, zalmolie, vitaminen en mineralen zorgen voor een kwaliteitsvoeding.
4.Een 100% natuurlijke voeding. Bevat geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en alleen natuurlijke antioxidanten.
5.Door het persen bij een lage temperatuur komen ingrediënten het best tot hun recht en blijven voedingsstoffen beter behouden.
6.Ideaal voor de moeilijke eter.

Prins puppy & junior perfect start voor de hond

Prins puppy & junior perfect start

prins standaard fit voor de hond

prins standaard fit

Prins super active voor de hond

Prins super active

prins lam & rice hypoallergeen voor de hond

prins lam & rice hypoallergeen

ProCare Puppy & Junior Perfect Start is een geperste voeding speciaal voor pups en jonge honden, vanaf 4 weken tot circa 12 maanden. Deze volledige voeding draagt bij aan een gezonde groei, een goed werkend immuunsysteem en een optimale ontwikkeling van botten en gewrichten. Jouw pup krijgt een gelijkmatige opbouw en zal evenwichtig opgroeien tot een volwassen hond. 3 kg €13,95ProCare Standard Fit is een volledige geperste voeding voor volwassen honden tot circa 8 jaar met een gemiddeld energieverbruik. Dankzij een aangepast energiegehalte helpt deze voeding jouw hond in optimale conditie te blijven. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten dragen bij aan een gezonde huid en glanzende vacht, een optimale vertering en een evenwichtige darmflora. 3kg €12,95ProCare Super Active is een geperste voeding voor opgroeiende en actieve volwassen honden. Deze volledige maaltijd houdt je hond in goede conditie en zorgt voor een gezonde huid en glanzende vacht. Essentiële vetzuren leveren voldoende energie voor actieve en/of drachtige en zogende honden. Zo blijft je hond actief en speels! 3kg €13,95ProCare Lamb & Rice Hypoallergenic is een geperste voeding voor gevoelige volwassen honden. Deze volledige maaltijd wordt gemaakt van kwalitatief hoogwaardig lam en biedt ondersteuning aan honden die gevoelig reageren op andere eiwitbronnen. Vezels bevorderen daarnaast de gezondheid van de darmen. 3 kg €15,95

Prins Protection Qroque
Wat zijn nu de voor- en nadelen van ieder type brok. Vroeger was extruderen nodig om de verteerbaarheid van de koolhydraten, de granen, te verhogen. Tegenwoordig worden granen vooraf bewerkt en maakt het dus niet uit. Een nadeel van de hoge temperatuur die bij extruderen gebruikt wordt is dat vetten bij verhitting boven de honderd graden kraken. Hierdoor kan de stofwisseling van je hond nadelig beïnvloed worden. Een ander nadeel is dat deze brokken in de maag gaan drijven en niet zo snel uit elkaar vallen. Dit kan de kans op maagtorsie verhogen.

Deze lijn is er voor de medium honden en een serie voor de kleine honden. Bij deze lijn hoort ook een senior uitvoering.

prins protection junior

prins protection junior 2kg

prins protection croc l+r 2kg

prins protection croc l+r

prins protection standaard croc 2kg

prins protection standaard croc

prins protection super croc 2kg

prins protection super croc

JUNIOR Performance
Krokante voeding voor pups en jonge honden van kleine rassen. 2kg €14,95
LAMB Hypoallergenic
Krokante voeding voor volwassen honden van kleine rassen met een gevoelige spijsvertering, huid en vacht. 2kg €15,25
BASIC Excellent
Krokante voeding voor volwassen honden van kleine rassen. 2kg €13,25
SUPER Performance
Krokante voeding voor opgroeiende en actieve volwassen honden van kleine rassen. 2kg €14,95

Voordelen Protection Qroque
Prins ProCare Croque
1.Ideaal voor honden van kleine rassen.
2.Krokante brokvorm, bevordert kauwen.
3.De eerste voeding met Schüssler celzouten en kruiden als unieke preventieve ondersteuning.
4.Unieke ingrediënten.
5.Geschikt voor honden in elke levensfase.
6Hoge verteerbaarheid.
7.Zonder synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Prins ProCare
De Prins ProCare Croque-lijn bestaat uit volledige krokante brokvoedingen, geschikt van pup tot senior. De grootte en vorm van de krokante brok bevorderen het kauwen en daarmee een goede opname. Prins ProCare Croque-voedingen hebben een hoge mate van verteerbaarheid.

De geperste brokvoedingen uit de Prins ProCare-lijn zijn geschikt van pup tot senior. Ze zijn gemaakt volgens een productieproces waarbij de hoogwaardige grondstoffen optimaal tot hun recht komen en alle voedingsstoffen behouden blijven. Voor kleine honden is er ProCare Mini.

Prins TotalCare Diepvriesvlees

Prins puppy compl

Prins puppy compl

Prins L+R 25x100gr

Prins Lam + Rijst

Prins Super Plus 25x100gr

Prins Super Plus

Prins super active 25x100gr

Prins super active

TotalCare Puppy Complete is een diepvries vers vleesmaaltijd speciaal ontwikkeld om in de natuurlijke behoeften van je hond te voorzien. Puur vlees, granen en groenten, oliën en vetten, aangevuld met natuurlijke vitaminen en mineralen maken het een gezonde maaltijd voor iedere hond. Deze voeding bevat zalmolie voor een gezonde en glanzende huid en vacht en is tarweglutenvrij.TotalCare Lamb & Rice Complete is een licht verteerbare diepvries vers vleesvoedingvoor gevoelige volwassen honden. Lamsvlees, kip rijst en olie die veel natuurlijke vitamine E en omega 3-vetzuren bevatten maken deze maaltijd speciaal geschikt voor honden met huid- en vachtproblemen. Voor een natuurlijk herstel van de vacht. TotalCare Lamb & Rice Complete bevat géén tarwegluten.TotalCare Super Plus Complete is een diepvries vers vleesvoeding voor volwassen honden en bevat extra schapenvet voor een gezonde huid en vacht. Deze volledige voeding draagt bij aan een goede darmflora en biedt extra ondersteuning voor een gezonde huid en vacht. Voor een natuurlijk herstel van de vacht. TotalCare Super Plus Complete bevat géén tarwegluten.TotalCare Super Complete is een complete voeding voor alle honden, van pup tot senior. De zorgvuldig geselecteerde ingrediënten dragen bij aan een goed werkend immuunsysteem, een optimale darmflora en een gezonde en glanzende vacht. Ondersteunt de gezondheid van je hond. TotalCare Super Complete bevat géén tarwegluten.

Prins TotalCare volledige diepvries vers vleesmaaltijden benaderen zo dicht mogelijk een natuurlijke voeding. Vers vlees levert een belangrijke bijdrage aan een gezond maag-darmkanaal. TotalCare is in te zetten bij huid-, vacht- en spijsverteringsklachten en zeer geschikt bij het spenen van pups en na een wormen- of antibioticumkuur ter herstel van de darmflora.

De voordelen van Prins TotalCare
#Verantwoorde verwennerij als afwisseling op de dagelijkse brokvoeding.
#Hoge kwaliteit vlees, vitaminen en mineralen voor een evenwichtige voeding.
#Hoog vleesaandeel.
#Hoge acceptatie, ook voor kieskeurige honden.
#Makkelijk verteerbare voeding. Een hoge verteerbaarheid zorgt voor minder ontlasting.
#Ondersteunt de darmflora en de aanmaak van enzymen, wat zorgt voor een goede spijsvertering.
#Makkelijk te doseren en te bereiden door het gebruik van vleesschijven.
#Bevat geen chemische antioxidanten, bindmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen
#Tarwe(gluten)vrij of graanvrij

 

VitalCare STRUVITE

Prins struviet 1.5kg voor katten met blaasgrijsproblemen

Prins struviet 1.5kg

Prins Struviet

Bewust gezonde dieetvoeding voor de volwassen kat met bewezen struvietblaasgruis

Aangeraden wordt om voor gebruik een dierenarts te raadplegen, er kan ook sprake zijn van een ander probleem met dezelfde symptomen als struvietblaasgruis.

VitalCare STRUVITE is een hoogwaardige tijdelijke dieetvoeding speciaal voor katten met struvietblaasgruis. Blaasgruis is een veel voorkomende aandoening van de urinewegen bij katten. Blaasgruis ontstaat doordat in de urine van de kat kristalvorming van mineralen plaatsvindt. De meest voorkomende vorm van blaasgruis is struviet. Dit ontstaat door de kristalvorming van magnesium en fosfor bij een te hoge zuurgraad van de urine. De zuurgraad (pH) van de urine wordt mede bepaald door de voeding van de kat. U herkent een urineweg probleem bij uw kat aan de volgende symptomen: vaker naar de kattenbak gaan dan normaal en eventueel bloed bij de urine. Ook ondervindt de kat veel pijn bij het plassen, wat te merken is aan klaaglijk miauwen tijdens het plassen. Een andere aanwijzing is, dat de kat onzindelijk gedrag gaat vertonen door op ongewenste plaatsen in huis te plassen. Bij het zien van één van deze symptomen is het raadzaam om uw dierenarts te raadplegen voor een juiste diagnose.

 

VitalCare STRUVITE is bijzonder geschikt voor volwassen katten met bewezen struvietblaasgruis. Het verlaagt de pH van de urine door urineverzurende eigenschappen en laag magnesiumgehalte en zorgt ervoor dat struviet kristallen bij de kat worden opgelost. U dient uw kat gedurende 5-12 weken VitalCare STRUVITE te voeren om herhaalde struvietvorming te voorkomen. Als bij controle door de dierenarts na deze periode het blaasgruis is opgelost, kunt u overstappen op een blaasgruis voorkomende voeding. Alle VitalCare producten (behalve de VitalCare KITTEN) bevatten urineverzurende stoffen om blaasgruis te voorkomen. Meng gedurende minimaal 4 tot 6 weken steeds meer nieuwe voeding door de oude voeding tot u geheel bent overgestapt.

LET OP: Deze voeding is niet geschikt voor: kittens, drachtige of zogende poezen, katten met andere vormen van blaasgruis en bij hart- of nierproblemen. Ook wordt langdurig voeren zonder controle van een dierenarts sterk afgeraden.

Verkrijgbaar in verpakkingen van 1.5 kg €14.95 en 5 kg €33.95