Dieetvoeding hond en kat:
Op zoek naar 100% natuurlijke dieetvoeding voor je hond of kat? In ons assortiment vind je verschillende nat- en droogvoedingen van Prins.
Bezoek bij twijfel altijd, of laat medische oorzaken uitsluiten door een dierenarts.

FLEXI FUN IN 3 KLEUREN VAN €17,50 VOOR €12,50

Dieetvoeding kat:
1. Heeft je kat last van overgewicht, blaasproblemen of maag- en darmproblemen? In ons assortiment vind je verschillende hoogwaardige dieetvoedingen van Prins. Onderzoek heeft aangetoond dat ze doeltreffend zijn en veilig langdurig kunnen worden gegeven. Ze zijn wetenschappelijk onderbouwd en ontwikkeld in nauwe samenwerking met dierenartsen, wetenschappers en universiteiten.

2. De Prins dieetvoedingen zijn geschikt voor katten met voedselovergevoeligheid, overgewicht, diabetes en struviet- en calciumoxalaatblaasgruis. De dieetlijn biedt zowel krokante brokvoedingen als natvoedingen en diepvries vers vlees. Je kunt deze voedingen met elkaar afwisselen, zodat je verantwoord kunt variëren. 

Dieetvoeding hond:
1. Heeft je hond last van overgewicht, huid- en vachtproblemen of maag- en darmproblemen? In ons assortiment vind je verschillende hoogwaardige dieetvoedingen van Prins. Onderzoek heeft aangetoond dat ze doeltreffend zijn en veilig langdurig kunnen worden gegeven. Ze zijn wetenschappelijk onderbouwd en ontwikkeld in nauwe samenwerking met dierenartsen, wetenschappers en universiteiten. 

2. De Prins Dieetvoedingslijn biedt zowel geperste en krokante brokvoedingen als natvoedingen en diepvries vers vlees, ter ondersteuning van honden met overgewicht, diabetes, gewrichtsproblemen, huid- en vachtproblemen en maag-darmproblemen. Je kunt de brok- en natvoedingen uit onze dieetlijn met elkaar afwisselen, zodat je verantwoord kunt variëren. 

Nieuw in Rhenen Prins Croque dieet skin

Prins Croque dieet skin

ProCare Croque Veterinary Diet Skin & Intestinal hypoallergenic is een krokante dieetvoeding voor volwassen honden met een voedselovergevoeligheid (huid- en vachtproblemen) en/of maag-darmproblemen. Deze volledige dieetvoeding bevat één eiwitbron en koolhydraatbronnen, wat de kans op een overgevoeligheidsreactie vermindert. ProCare croque Veterinary Diet Skin & Intestinal hypoallergenic draagt bij aan een evenwichtige darmflora en verbetert de conditie van de gevoelige huid.
ProCare Croque Veterinary Diet is voor volwassen honden met gewrichtsproblemen. Deze volledige dieetvoeding bevat ingrediënten die de gewrichten ondersteunen, een positieve invloed hebben op de beweeglijkheid van uw hond en bijdragen aan een gezonde huid en glanzende vacht.
Nieuw in Rhenen Prins Croque dieet mobility

Prins Croque dieet mobility

Nieuw in Rhenen Prins Croque weight

Prins Croque weight

ProCare Croque Veterinary Diet Weight Reduction & Diabetic is een krokante dieetvoeding voor volwassen honden met overgewicht en/of diabetes. Deze volledige dieetvoeding ondersteunt de regulering van de bloedsuikerspiegel en helpt uw hond op een verantwoorde manier af te vallen. De optimale balans van vitaminen en mineralen zorgt daarnaast voor voldoende aanbod tijdens het afvalproces.
ProCare Croque Veterinary Diet Liver Support is een krokante dieetvoeding voor volwassen honden ter ondersteuning van de leverfunctie bij chronische leverinsufficiëntie. Ook is de voeding geschikt voor vermindering van uraatsteen en cystinesteen vorming en vermindering van koperstapeling in de lever. De voeding bevat zeer goed verteerbare eiwitten en koolhydraten ter ondersteuning van de lever en opname van voedingsstoffen.
Nieuw in Rhenen Prins Croque Diet LiverSupport

Prins Croque Diet LiverSupport

Nieuw in Rhenen Prins Croque Diet Gastro-Intestinal-Low-Fat

Prins Croque Diet Gastro-Intestinal

ProCare Croque Veterinary Diet Gastro-Intestinal Low fat is een krokante dieetvoeding voor volwassen honden ter ondersteuning van de spijsvertering. Ook geschikt bij acute diarree of tijdens de daaropvolgende herstelperiode.
ProCare Croque Veterinary Diet Urinary is een krokante dieetvoeding voor volwassen honden ter ondersteuning van de urinewegen. Deze volledige dieetvoeding draagt bij aan het oplossen van struvietblaasgruis en helpt herhaalde struviet- en calciumoxalaatblaasgruis te voorkomen.
Nieuw in Rhenen Prins Croque Urinary

Prins Croque Urinary

Nieuw in Rhenen Prins Kat Dieet Hypoallergic Moderate calorie

Prins Kat Dieet Hypoallergic Moderate calorie

VitalCare Veterinary Diet hypoallergenic Moderate Calorie is speciaal geschikt voor volwassen katten met een voedselovergevoeligheid (huid- en vachtproblemen) en/of ter ondersteuning van maagdarmproblemen. Dit dieet bevat één dierlijke eiwitbron en is tarweglutenvrij, wat de kans op een overgevoeligheidsreactie vermindert.
VitalCare Veterinary Diet Struvite & Calciumoxalate is een krokante dieetvoeding voor volwassen katten met urinewegproblemen. Deze volledige dieetvoeding draagt bij aan het oplossen van struvietblaasgruis en helpt herhaalde struviet- en calciumoxalaatblaasgruis te voorkomen.
Nieuw in Rhenen Prins Kat dieet struvite

Prins Kat dieet struvite

Nieuw in Rhenen Prins Kat dieet weight

Prins Kat dieet weight

VitalCare Veterinary Diet Weight Reduction & Diabetic is een krokante dieetvoeding voor volwassen katten met overgewicht en/of diabetes. Deze volledige dieetvoeding ondersteunt de regulering van de bloedsuikerspiegel en helpt uw kat op een verantwoorde manier af te vallen. De optimale balans van vitaminen en mineralen zorgt daarnaast voor voldoende aanbod tijdens het afvalproces.
VitalCare Veterinary Diet Skin & Intestinal hypoallergenic is een krokante dieetvoeding voor volwassen katten met een voedselovergevoeligheid (huid- en vachtproblemen) en/of maag-darmproblemen. Deze volledige dieetvoeding bevat één eiwitbron en één koolhydraatbron, wat de kans op een overgevoeligheidsreactie vermindert. VitalCare dieet Skin & Intestinal hypoallergenic draagt bij aan een evenwichtige darmflora en verbetert de conditie van de gevoelige huid.
Nieuw in Rhenen Prins Kat dieet skin intestinal

Prins Kat dieet skin intestinal

Nieuw in Rhenen Prins Diet Liver Support

Prins Diet Liver Support

VitalCare Veterinary Diet Liver Support is een krokante dieetvoeding voor volwassen katten ter ondersteuning van de leverfunctie bij chronische leverinsufficiëntie. Ook is de voeding geschikt voor vermindering van uraatsteen en cystinesteen vorming. De voeding bevat zeer goed verteerbare eiwitten en koolhydraten ter ondersteuning van de lever en opname van voedingsstoffen.
VitalCare Veterinary Diet Gastro-Intestinal Low fat is een krokante dieetvoeding voor volwassen katten ter ondersteuning van de spijsvertering. Ook geschikt bij acute diarree of tijdens de daaropvolgende herstelperiode.
Nieuw in Rhenen Prins Diet Gastro Intestina

Prins Diet Gastro Intestina