Vogels

GEBRUIK NU HERTOG SPECIALE VOGELVOEDERS VOOR DE BUITENVOGELS


In Rhenen treft men een zeer uitgebreid assortiment aan van alles wat is benodigd wanneer men iets nodig heeft voor de vogels. Kom zelf eens een keer langs om te zien wat we u kunnen bieden.

Vogelvoer:
Voor verschillende vogels zoals agaporniden, parkieten, kanaries, tropische vogels, papegaaien diamantduifjes, zeebra vinken, wildzang en duiven.

Slaats kanariezaad ook in Rhenen

Slaats kanariezaad

Slaats Parkietenzaad ook in Rhenen

Slaats Parkietenzaad

Slaats Groot/Valkparkiet ook in Rhenen

Slaats Groot/Valkparkiet

Slaats Tropischzaad ook in Rhenen

Slaats Tropischzaad

1 kg €2,50 - 2,5 kg €5,50 - 5 kg €9,50 - 1 kg €2.250 - 2.5 kg €3,99 - 5 kg €6.251 kg €2.25 - 2.5 kg €5,50 - 5 kg €7,501 kg €2,50 - 2.5 kg 4,75 - 5kg €7.50
Slaats Volierezaad ook in Rhenen

Slaats Volierezaad

Slaats Wildzangzaad

Slaats Wildzangzaad

Teurlings Agapornidezaad ook in Rhenen

Teurlings Agapornidezaad

Teurlings Konditiezaad ook in Rhenen

Teurlings Konditiezaad

2,5 kg €4,75 - 5 kg €7,992,5 kg €5,50 - 5 kg €8,991 kg €2.50 - 2.5 kg €4,99 - 5 kg €7,991 kg €2,99 - 2,5 kg €5,99

Vogelsnacks:
Ons ruime vogelvoer assortiment bestaat onder andere uit ei-/krachtvoer, enkelvoudige zaden en gemengde zaden, pellets, opfokvoer, trosgierst en de nodige supplementen, Sepia, vogelgrit,  maagkiezel en picksteen.
Allerlei soorten snoepstangen, snoepzaken/doosjes en fruitcocktail in verschillende smaken voor alle bovengenoemde vogels.

Vogelspeelgoed:
Op zoek naar een leuk speeltje Wij beschikken over een ruim assortiment aan vogelspeelgoed en is er voor elke vogel wat wils zoals: schommels, spiegels, ladders, touwen, schommels, ballen, speelgoed met bel, papegaaien touwen, etc. De speeltjes zijn verkrijgbaar in verschillende materialen.

Accessoires:
In onze assortiment vindt u onder andere zitstokken/plastic/hout, kweekartikelen, badhuisjes, nestmaterialen, broedkasten/nestjes, waterbakjes, vogelringen en nog veel meer.

Voer en waterbakjes:
Ook hiervoor beschikken wij over een redelijk groot assortiment en heeft men de keuze uit o.a. voer- watersilo’s, waterbakjes in vele soorten, voerbakjes in vele soorten, snoepbakjes, eivoerbakjes.

Bodembedekking:
In ons assortiment vindt u verschillende soorten schelpenzand pak/zak/bus groot of kleinverpakking, beukenhoutsnippers fijn/middel/grof in klein en grootverpakking. Ook diverse andere stofvrije soorten van bodembedekking. Al onze soorten van bodembedekking mogen in de GFT container worden afgestort.

Vogelkooien:
Voor iedere vogelsoort hebben wij keus. En voor elke vogel geldt hetzelfde “Hoe meer ruimte hoe beter”!

Zoekt u een vogelkooi voor de kanarie of  voor tropische vogels dan hebben wij diverse kooien in allerlei kleuren en maten. Parkieten, grote parkieten en agaporniden hebben een ruimere vogelkooi nodig met dikkere tralies en met een grotere tralie afstand. Al met Al wanneer u het niet zeker weet vraag dan ons om advies.

Nutribird G14 tropical ook in Rhenen

Nutribird G14 tropical

Nutribird-P15-original-1kgDN papegaai supreme
Slaats Papegaaienvoer pinda ook in Rhenen

Slaats Papegaaienvoer + pinda

Papegaai Nutribird G14 tropisch1kg €9,75
P15 1kg €9,90
Papegaai Nutribird P15 Original 1kg €10,25
G14 1 kg €7,99
Daily Nature 2.5 kg €7,99 - 5 kg €13.501 kg €3,50 - 2.5 kg €5,25 - 5kg €8,99

Apotheek:
Het welzijn van uw vogel is voor u natuurlijk erg belangrijk. Daar hebben wij dan ook de nodige middelen voor in ons apothekers assortiment als, vitaminen, kleurbeheersing, luis bestrijding, wormen, botontkalking, conditie, spijsvertering, huid en veren, energie, etc. Ga niet teveel dokteren en vraag bij ons om advies.

Buitenvogels:
Wij beschikken over een erg groot assortiment voor de buitenvogels met o.a. nestkasten, vogelvoedersystemen en pindakaaspothouders. V.w.b. voeding o.a mezenbollen, vetbollen, strooivoer, vetblokken, pinda’s, zonnepitten, doppindaslingers, complete pakketten, etc. Tevens beschikken wij ook
over een eigen lijn met Hertog Speciale vogelvoeders.
(zie onderaan deze pagina)

Service:
Wij knippen indien gewenst gratis de nageltjes.

Hertog speciale wintervogelvoeders voor de buiten- tuinvogels.
Dit kwaliteitsvoer is met zorg samengesteld. Het voer is van hoge kwaliteit, zonder afvalbestanddelen en wekelijks vers verpakt. Alleen in Rhenen verkrijgbaar.

Attentie:
Vul met vochtig weer de silo niet helemaal. Wanneer het voer nat wordt gaat dit klonteren en gaat de kwaliteit snel achteruit waardoor er schimmels ontstaan wat slecht is voor de vogels. Beter is met regelmaat bijvullen van de silo.

Gezelschapsvogels te koop in Rhenen.

Parkietten
Koppel €24,95
Diamant Duif
Koppel €14,95
Zeebravink koppel vogels
Koppel €14,95
Kanarie vogel
Koppel €39,95

Waar moet u op letten bij het kopen van een vogel?
Kan ik de vogel genoeg ruimte bieden? – Kan ik de vogel genoeg tijd en aandacht geven? –  Kan ik de kosten betalen voor voeding en verzorging? – Kan ik de vogel een veilige leefomgeving bieden?

Waarom moet u zich van te voren goed laten informeren wanneer u besluit een vogel aan te schaffen? Een vogel maakt deel uit van het gezin. Het is daarom belangrijk dat u niet voor onverwachte problemen komt te staan. Wanneer u goed voorbereid besluit een vogel aan te schaffen zullen u en de vogel het grootste plezier beleven aan elkaars gezelschap.

Welke vogel is geschikt voor u?
Bij het uitzoeken van een vogel is het belangrijk om uzelf van te voren deze vragen te stellen:
Hoeveel ruimte kunt u de vogel geven? – Is de vogel voor u alleen of voor het hele gezin?  – Heeft u andere huisdieren in huis? – Wilt u de vogel tam maken of blijft de vogel in de kooi? – Wilt u de vogel alleen houden of samen met andere vogels? – Hoeveel tijd kunt aan de vogel besteden?

Wat heeft u allemaal nodig wanneer u besluit een vogel aan te schaffen?
Kooi – Bodembedekking – Voerbak – Waterbak – Stokjes – Voeding – zaad – eivoer – maagkiezel – Trosgierst – Sepia – Mineralenblok – Spelen – Sloopspeeltje – Speeltje met belletje – Verzorging – badje – Nagelbijtstok.

Deze lijst is een algemene indicatie voor de spullen die u nodig heeft. De uiteindelijke keuze voor bijvoorbeeld de kooi, speelgoed en voeding hangt af van de soort vogel die u aanschaft. Misschien dat u in ons filiaal in Veenendaal ook wat meer inzicht kan verkrijgen wat u nodig heeft. Klik op de
link.
https://www.hertog-diervoeders.nl/vogel-shop

Aanschaf van vogel(s)
Je hebt vogels in alle soorten en maten. Elke vogel vraagt zijn specifieke temperatuur, huisvesting en voeding. Als u een bepaalde soort vogel wilt gaan houden is het altijd raadzaam om u meer te verdiepen in de soort om zo de ideale omgeving te creëren voor de vogel(s) van u keuze.

Het verzorgen van vogels is niet zo moeilijk. Met gezond verstand en liefde voor vogels komt men al een heel eind.
Toch hebben vogels een aantal essentiële wensen die bij andere dieren een minder belangrijke rol spelen. De meeste vogels kunnen namelijk geen dag zonder eten. Wanneer ze niet worden gevoed, kunnen ze al overlijden.
Toch moet u zichzelf het volgende afvragen voordat u overgaat tot de aanschaf van een vogel:
Kunt u voldoende tijd vrijmaken voor de verzorging van uw vogel die wel 10 tot 20 jaar kan worden?
Heeft u kennis over het houden van vogels.
Wilt u een gezellig en zingend huisgenootje.
Kiest u voor het verblijf van uw vogel voor een kooi of een volière.
Vogels zijn er in waanzinnig veel kleuren en maten. Iedere vogel heeft zijn eigen kleur, geluid en postuur. Iedere vogel eist zijn eigen verzorgingsmethode. Laat u goed informeren en maak de beslissing voor de juiste vogel. 

EIGEN MERK VOGELPINDAKAAS 4 POTTEN + 1 GRATIS
%d bloggers liken dit: